Kruidenstempelmassage

Bij deze Thaise vorm van masseren wordt gebruik gemaakt van “kruidenstempels”. Dit zijn stoffen doekjes waar pure gedroogde Thaise kruiden worden samengebundeld. Naast een prettig geurend aroma hebben deze kruidenstempels een reinigende, stimulerende en ontspannende eigenschap.

De kruidenstempels worden opgewarmd en vochtig gemaakt in een stoommachine. Tijdens de behandeling worden deze ook in die machine warm gehouden. Met deze heerlijk warme kruidenstempels wordt er op uw huid gedrukt, waardoor de kruiden uw poriën kunnen doordringen.

Allereerst worden uw rug en schouders behandeld met de kruidenstempels. Vervolgens ontvangt u een ontspannende Thaise oliemassage. Hierbij maken wij gebruik verschillende warme en/of koude Thaise oliën. Dit in combinatie met de aangename geur van de kruidenstempels ontspannen de geest en verhogen het weldadige effect.

De kruiden zijn afkomstig van Thailand en worden daar op natuurlijke wijze gedroogd. Deze kruiden hebben een ontgiftend en ontspannen effect. Ook de longen en uw weerstand krijgen een boost door deze aroma’s.

Het warmte-effect van de kruidenstempels is niet alleen erg prettig, maar het heeft ook een ontspannend effect op eventueel geblokkeerde spieren, het bevordert de doorbloeding en de stofwisseling. Daarnaast heeft het ook een postieve invloed op onderliggende weefsels, zoals uw organen.

Voelt u zich wel eens gespannen, futloos of vermoeid? De Thaise kruidenstempelmassages bij Pinkaow helpen u om weer met nieuwe energie verder te gaan Het is een weldaad voor uw lichaam, weerstand en geest.  Door de Thaise kruiden en hun aroma’s zal het lichaam zich ontspannen en komt geestelijke nieuwe energie vrij. De massage biedt hulp in stressvolle momenten omdat ze het lichaam stimuleert en nieuwe energie geeft. U zal merken dat u in uw lichaam nog uren na de massage een aangename tintelling kan voelen.

Voor de ultieme ontspanning kunt u deze massage uitstekend combineren met onze Olie en aroma ontspanningsmassage.