Olie en aroma ontspanningsmassage

De Thaise olie en aroma massage is een lichtere vorm dan de Traditionele Thaise Massage. Hierbij wordt u op een massagetafel zacht met aromatische oliën gemasseerd, die een ontspannende, activerende en reinigende werking hebben.

Ook bij deze massage techniek wordt aandacht besteed aan de “energie kanalen” van het lichaam. Uw spieren, pezen en bindweefsel worden gestimuleerd, om zo de bloedsomloop en het lymfestelsel te activeren en heeft daardoor een ontgiftende werking.

De geur van de gebruikte oliën zorgen voor een rustgevend gevoel en herstel van uw energiebalans, maar ook heeft de geur een positief effect op uw hartslag, stress, bloeddruk, ademhaling, spijsvertering en immuunsysteem. (Voor de vergeetachtigen onder ons: “het kan zelfs uw geheugen een boost geven!”)

Ervaart u veel stress of emotioneel-gerelateerde aandoeningen, zoals slapeloosheid, hoofdpijn, spijsverteringsstoornissen, premenstruele syndromen of rugklachten?  Dan nodigen wij u van harte uit voor de olie en aroma ontspanningsmassage. Ook als u gewoon eens heerlijk wil ontspannen is deze milde massage met aangename geuren echt iets voor u.

Voor de ultieme ontspanningservaring kunt u deze behandeling combineren met de kruidenstempelmassage. Beide massages zijn ook als duo-/side by side massage te boeken.