Traditionele Thaise Massage

Traditionele Thaise massage of “nuat phaen boran” (นวดแผนโบราณ) wat eigenlijk “antieke massage stijl” betekend, is een van ’s werelds oudste geneesmethoden.

Vroeger zagen de Thaise mensen ziekte als onbalans in het lichaam of de geest en ze zochten daarom hulp in de lokale tempel. Zij werden behandeld met de vier elementen van de traditionele geneeskunst: “spirituele ondersteuning, voedingsondersteuning, kruiden en massage”.

Thaise massage kan zowel lichamelijke als psychische klachten voorkomen of verhelpen en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem. Hierdoor zult u na een traditionale Thaise massage een stuk energieker de salon verlaten.

Het zorgt voor versoepeling van de weefsels (huid, spieren, zenuwbanen en gewrichten) en verbetert de bloedcirculatie. Het bestrijdt stress en vermindert depressieve gevoelens. Op geestelijk/spiritueel vlak verleent het een gevoel van continuïteit aan het lichaam; het zorgt voor stroming en activeert Chi (Lom).

Deze massagetechniek is onder andere helpend tegen chronische vermoeidheidklachten, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding.

Voor nek- en/of hoofdpijnklachten bieden wij ook een schouder-, nek- en hoofdmassage aan, wat vergelijkbaar is aan deze massage, maar vanzelfsprekend enkel is gericht op de schouders, nek en het hoofd.